Uvjeti korištenja

Vlasništvo sadržaja

Internet stranica je vlasništvo tvrtke Buzz Consulting j.d.o.o., dok su svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovoj internet stranici (u daljem tekstu: Sadržaj), autorsko pravo ili vlasništvo Credicom International d.o.o., iz Republike Srbije, vlasnika brenda The Golden Spartan (u daljem tekstu The Golden Spartan) ili su na internet stranicu postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlaštenog nosioca prava. Korištenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uvjetima korištenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. The Golden Spartan će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj mjeri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Vaša upotreba internet stranice

Sadržaj internet stranice može sadržati netočne podatke ili tiskarske greške. Promijene na internet stranici se mogu napraviti periodično u bilo kojem trenutku i bez obavijesti. Međutim, The Golden Spartan se ne obvezuje redovno ažurirati informacije sadržane na ovoj internet stranici. Također, The Golden Spartan ne jamči da će internet stranica funkcionirati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet stranica kompatibilan s vašim hardverom ili softverom.

Izuzeće od odgovornosti

Internet stranicu koristite na osobni rizik. The Golden Spartan nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korištenja ili je u nekoj vezi s korištenjem internet stranice ili njenog Sadržaja.

Linkovi s internet stranica trećih lica

Internet stranica može sadržati linkove drugih internet stranica čiji vlasnik ili korisnik nije The Golden Spartan. Takvi linkovi su osigurani isključivo da bi Vama pružili što više informacija. The Golden Spartan ne kontrolira i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili sigurniost ovih stranica. The Golden Spartan ne kontrolira sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet stranicama. Ako uspostavite vezu s takvim internet stranicama preko linka na našoj internet stranici, to činite na osobni rizik i bez suglasnosti The Golden Spartan.

Zaštita privatnosti

Vaše podnošenje osobnih podataka preko shopa uređuje se našIm PRAVILIMA PRIVATNOSTI.