CITRUS ISLAND sapun za bradu

10,50  (79,11 kn)

Naš sapun za bradu je jako ekonomičan i 100% prirodan bez parabena, sulfata i umjetnih boja. Pravi se isključivo od visoko kvalitetnih prirodnih ulja. Za razliku od komercijalnih sapuna prepunih kemikalija koje oštećuju i isušuju vašu bradu i lišavaju je prirodnih ulja, naš sapun nježno čisti osjetljive vlasi i kožu, čineći vašu bradu čistom i mekom. Sapun za bradu ima izuzetno blag prirodni citrusni miris koji neće utjecati na miris ulja/balzama za bradu.

Sadržaj: Saponificirane masnoće kokosa, masline, ricinusa, jojobe, shea maslac i kakao maslac. Pčelinji vosak, demineralizirana voda, eterična ulja citrusa.

Preporuka za upotrebu:

Pokvasite vašu bradu. Zatim napravite pjenu između dlanova i utrljajte je u bradu, ili direktno utrljajte sapun o bradu. Dobro utrljajte pjenu u vašu bradu kako bi došla i do vaše kože na koju ima blagotvorni utjecaj. Potom, dobro isperite bradu i osušite ju ručnikom. Naša preporuka je da odmah nakon ovih koraka nanesete neko od naših ulja kako biste pružili potpuni ugođaj vašoj bradi.

Napomena: Naši proizvodi su klinički ispitani u akreditiranom laboratoriju i posjeduju izvještaj o zdravstvenoj ispravnosti.

Kategorija:

Dodatne informacije

Težina
0.140 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CITRUS ISLAND sapun za bradu”