Objašnjenje o kolačićima

Objašnjenje o kolačićima

Stranica thegoldenspartan.hr koristi kolačiće kako bi poboljšala iskustvo korisnika prilikom posjete stranici. Tamo gdje je primjenjivo, koristimo sistem kontrole kolačića koji korisniku omogućava prilikom prve posjete stranici da dozvoli ili onemogući korištenje kolačića na svom računalu/uređaju. Ovo je u skladu sa zakonskim zahtjevima za stranice da dobiju izričitu suglasnost od korisnika prije ostavljanja ili čitanja fajlova poput kolačića na računalu/uređaju korisnika.

Kolačići su mali fajlovi koji se čuvaju na hard disku korisnika računala koji prate, čuvaju i skladište informacije o interakcijama korisnika i korištenju stranica. Ovo omogućava stranici da preko svog servera, korisnicima pruža prilagođeno iskustvo na toj stranici. Ukoliko žele odbiti korištenje i čuvanje kolačića s ove stranice na hard disku svojih računala/uređaja, korisnicima se preporučuje da poduzmu neophodne korake u okviru sigurnosnih podešavanja čitača(browsera) kako bi blokirali sve kolačiće s ove stranice i njenih pružatelja vanjskih usluga.
U nastavku je lista kolačića koje koristimo. Ovdje smo ih izričito naveli kako biste mogli izabrati da li ih želite ili ne.

Strogo neophodno

gdpr, PYPF, woocommerce_cart_hash, woocommerce_items_in_cart, _wp_wocommerce_session, FB Pixel

Performanse

Oni se koriste za praćenje interakcije korisnika i otkrivanje potencijalnih problema. Pomažu nam da poboljšamo naše usluge pružanjem analitičkih podataka o tome kako korisnici koriste ovu stranicu.

Korišteni kolačići
_ga, _gid, _gat _fb pixel

Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristi se alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje se mogu upotrebljavati podaci iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na Googleovoj internetskoj stranici: Google Analytics Term.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o našoj upotrebi kolačića, pošaljite nam e-mail na kozmetika@thegoldenspartan.hr

Upravljanje suglasnošću

Kada posjetite bilo koju stranicu, ona može sačuvati ili preuzeti podatke u vašem čitaču(browseru), uglavnom u obliku kolačića. Ove informacije mogu biti o vama, vašim interesima ili vašem uređaju i najviše se koriste kako bi stranica radila onako kako očekujete. Informacije vas obično ne identifciraju direktno, ali vam pružaju osobno iskustvo na internetu.

Pošto poštujemo vaše pravo na privatnost, možete se odlučiti da ne dozvolite neke vrste kolačića. Kliknite na različite kategorije kako biste saznali više i promijenili naše podrazumijevane postavke. Također, ako niste suglasni upotrebom kolačića, možete ih lako izbrisati (ili spriječiti) na računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki vašeg preglednika.

Kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućavanje upotrebe našeg web mjesta i njegovih procesa, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki ove stranice ili prouzročiti njezin drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Upotrebom ove internetske stranice suglasni ste s načinom prikupljanja i upotrebe podataka opisanim u ovoj Izjavi te pohranom i pristupom kolačićima na vašem uređaju.