O nama

Naša priča

The Golden Spartan je krenuo kao i većina sjajnih ideja.
Skromno, s puno strasti, motivacije i napornog rada. Naš početni asortiman se sastojao od četiri ulja za bradu. S puno vjere i ljubavi u ono što radimo, naš asortiman se danas sastoji od nevjerojatne palete od preko 40 proizvoda za njegu brade, kose i tijela.
Stalno proširujemo i obogaćujemo asortiman proizvoda, s ciljem pružanja posebno formuliranih kozmetičih i higijenskih proizvoda. Sve što je muškarcima potrebno.
The Golden Spartan koristi isključivo najkvalitetnije prirodne sastojke. Ne koristimo sulfate, parabene, mineralna ulja i druge sintetičke i štetne sastojke. Sva naša ulja za bradu, balzami, sapuni, šamponi i ostali proizvodi su ručno pravljeni u malim serijama s puno pažnje i ljubavi.

Mi sebe smatramo zajednicom, a ne samo još jednom tvrtkom koja se bavi masovnom proizvodnjom. Naše klijente gledamo kao cijenjene članove te zajednice, a ne kao izvor prihoda.
Mi smo obiteljska grupa pravih entuzijasta koji iskreno uživaju u pravljenju najkvalitetnijih proizvoda za njegu vaše brade, kose i tijela. Ponosimo se time što smo autentični i jedinstveni. Ovo vrijedi za sve što radimo. Od izrade naših recepata, procesa proizvodnje, dizajna, pakiranja i komunikacije s našim kupcima.
Potrebe naših klijenata su na prvom mjestu i njihovo zadovoljstvo je naša najveća nagrada.

Zašto baš mi?

Naša kvaliteta je prepoznatljiva na tržištu.
S izvozom u preko 20 zemalja dijlje Europe i svijeta stekli smo povjerenje klijenata i najuglednijih brijačnica širom svijeta.
Ali zašto biste nama vjerovali, ako još niste probali naše proizvode?
100% zadovoljstvo naših mušterija govori najbolje o nama!